Ευχαριστήριο για την δωρεά υπολογιστών


Με μεγάλη χαρά και βαθιά ευγνωμοσύνη, η Διευθύντρια κα. Λύσσα Βασιλική, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρούδας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς τον κύριο Ευάγγελο Χατζηαντωνίου, Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο κ. Χατζηαντωνίου, με μια πράξη αξιέπαινης γενναιοδωρίας, προσέφερε τρεις ολοκαίνουργιους υπολογιστές στο σχολείο μας, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024. Η δωρεά αυτή έρχεται να καλύψει άμεσα την επιτακτική ανάγκη αντικατάστασης των παλαιωμένων υπολογιστών στις τρεις μεγάλες τάξεις, Δ”, Ε” και ΣΤ”.

Η προσφορά του κ. Χατζηαντωνίου αποτελεί ύψιστης σημασίας ενίσχυση για την εκπαιδευτική μας κοινότητα. Οι νέοι υπολογιστές θα συμβάλλουν καθοριστικά στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, προσφέροντας στους/στις μαθητές/τριες μας πρόσβαση σε σύγχρονα εργαλεία μάθησης και ψηφιακές δυνατότητες.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χατζηαντωνίου για την αμέριστη υποστήριξή του προς το σχολείο μας. Η γενναιοδωρία και η ευαισθησία του απέναντι στις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών μας αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρούδας