Το Δημοτικό Νεοχωρούδας στο πρόγραμμα «KIDS SAVE LIVES»


Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση μοιραζόμαστε μαζί σας την ενεργή συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρούδας στο εξαιρετικό πρόγραμμα «KIDS SAVE LIVES: τα παιδιά σώζουν ζωές!», το οποίο συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια και αγγίζει 50 σχολεία, εκπαιδεύοντας δεκάδες μαθητές.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γ”, Δ”, Ε” και ΣΤ” τάξεων μυήθηκαν στις βασικές αρχές της ΚΑΡΠΑ και απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις που μπορούν να σώσουν ζωές. Η αφοσίωση και ο ενθουσιασμός τους ήταν έκδηλα, αποδεικνύοντας ότι η νέα γενιά είναι έτοιμη να αναλάβει δράση και να κάνει τη διαφορά.

IMG-46b5bec118ac0333c7dcdb15866cc458-V

Μάλιστα, τρεις μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και θα διαγωνιστούν την Κυριακή 14 Απριλίου στον Διαγωνισμό για την καλύτερη εκτέλεση ΚΑΡΠΑ από παιδιά. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας κάνουν περήφανους!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

* Την σχολική νοσηλεύτρια του σχολείου μας, κα Τουπλικιώτη Θεοστώρα, για την πολύτιμη βοήθεια και καθοδήγηση που προσέφερε στους μαθητές.

* Τους γονείς για την υποστήριξη και την ευαισθησία τους σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών.

* Την Περιφέρεια για την υλοποίηση του εξαιρετικού αυτού προγράμματος.

Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες, καλλιεργούμε στους μαθητές μας την αίσθηση της ευθύνης, την αλληλεγγύη και την ετοιμότητα να προσφέρουν βοήθεια σε έκτακτες καταστάσεις. Μαθαίνουμε όλοι μαζί να σώζουμε ζωές!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρούδας για τη δυναμική τους συμμετοχή!

Μπράβο στην Καλαϊτζή Μαγδαλινή Μαρία, τον Τριανταφύλλου Χρήστο και την Ελένη Κούσιου οι οποίοι εκπροσώπησαν το σχολείο μας σε αυτόν το τόσο σημαντικό διαγωνισμό.

IMG-4bce153a805ec54314cb89a6cea2427a-V

Είμαστε περήφανοι για το θάρρος, την αυτοπεποίθηση και την αίσθηση κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύουν!

Συνεχίζουμε δυναμικά, με στόχο να διαδώσουμε το μήνυμα της πρόληψης και της σωτηρίας ζωών!

Αρθρογράφος: Εμμανουήλ Γερεμπακάνης
Εκπαιδευτικός Μουσικής, Πιανίστας, Συνθέτης
MSc Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών
Ειδίκευση: ΣΥΝΘΕΣΗ, ΤΜΣ ΑΠΘ
MSc Interdepartmental Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών
Κατεύθυνση: Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή, ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ