Κάλαντα στο Γυμνάσιο Καλλιθέας από την ΣΤ


Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, η ΣΤ τάξη του δημοτικού μας σχολείου επισκέφθηκε με μεγάλη χαρά το Γυμνάσιο Καλλιθέας, σηματοδοτώντας τη μετάβαση των μαθητών σε μια νέα εκπαιδευτική φάση. Η διευθύντρια κ. Βασιλική Λύσσα, η δασκάλα της τάξης κ. Ευθυμία Δημοπούλου και ο καθηγητής μουσικής κ. Μανώλης Γερεμπακάνης συνόδευσαν τα παιδιά, δημιουργώντας μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα.

Με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, οι μικροί μας επισκέπτες χάρισαν στο διδακτικό προσωπικό και τους/τις μαθητές/τριες του Γυμνασίου τα παραδοσιακά κάλαντα, γεμάτα χαρά και εορταστική διάθεση. Έπειτα, παρακολούθησαν με χαρά τη χριστουγεννιάτικη εορτή του Γυμνασίου.

Η ολοκληρωμένη εμπειρία αυτή αποτελεί μια θετική στιγμή για τη μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας εκπαιδευτικής πορείας. Είναι χαρά μας που μοιραστήκαμε αυτήν την εμπειρία και ευχόμαστε στα παιδιά μας μια φωτεινή και επιτυχημένη πορεία στον χώρο της γνώσης και της ανάπτυξης.
εικόνα_Viber_2023-12-22_10-56-58-335
Καλές γιορτές και ένα φωτεινό νέο έτος!

Αρθρογράφος: Εμμανουήλ Γερεμπακάνης
Εκπαιδευτικός Μουσικής, Πιανίστας, Συνθέτης
MSc Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών
Ειδίκευση: ΣΥΝΘΕΣΗ, ΤΜΣ ΑΠΘ
MSc Interdepartmental Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών
Κατεύθυνση: Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή, ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ