Χριστουγεννιάτικη γιορτή


Χαρούμενα Χριστούγεννα στη Νεοχώρουδα: Ένα Μαγικό Σκηνικό από τις Τάξεις Α και Β Δημοτικού

Το πνευματικό κέντρο της Νεοχωρούδας φόρεσε τα γιορτινά του, με την εκπληκτική χριστουγεννιάτικη γιορτή που ετοίμασαν με πολλή αγάπη οι μικροί/ές μαθητές/τριες από τις τάξεις Α και Β του δημοτικού σχολείου μας. Η γιορτή ήταν γεμάτη θεατρικά, εντυπωσιακά κουστούμια, υπέροχη μουσική, τραγούδια και χορό που άναψε φωτιές χαράς στις καρδιές μας.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, φορώντας πολύχρωμα και φανταστικά κουστούμια που φώτισαν τη σκηνή με το χαμόγελο της αθωότητας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β τάξης παρουσίασαν το θεατρικό με τίτλο: » Μια νύχτα γεμάτη θαύματα».

Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, και αυτό οφείλεται σε μια σειρά από αξιοσημείωτες προσπάθειες. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στη δασκάλα της Β δημοτικού, κ. Γεωργία Στράτου, τον δάσκαλο της Α δημοτικού, κ. Γιάννη Καραμάρκο, την καθηγήτρια αγγλικών κ. Χριστίνα Βαντόλα και την καθηγήτρια εικαστικών κ. Μερσίνη Παπαδοπούλου. Nα ευχαριστήσουμε τις καθηγήτριες φυσικής αγωγής κ. Βασιλική Λύσσα και κ. Βάσια Χατζηπέτρου οι οποίες μέσω των ομίλων που παρακολουθούν τα παιδιά, πλαισίωσαν με χορό την όμορφη γιορτή. Όλες και όλοι με ενθουσιασμό και επαγγελματική προσέγγιση οδήγησαν τους μαθητές σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Aφιερώνουμε ένα θερμό ευχαριστώ στους γονείς των μαθητών των τάξεων Α και Β δημοτικού για τον υπέροχο μπουφέ που ετοίμασαν, καθώς και στον Σύλλογο Γονέων για τη στήριξη που προσέφερε σε αυτό το σπουδαίο γεγονός. Τέλος, ευχαριστούμε την κυρία Χριστίνα Ζάπρα από τον Δήμο Ωραιοκάστρου, η οποία φρόντισε για τον άψογο ήχο της εκδήλωσης.

Ας ευχηθούμε να είναι το φως αυτής της γιορτής ένας φάρος που θα κατευθύνει τους μικρούς μας φίλους σε ένα λαμπρό και δημιουργικό μέλλον. Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους!

Αρθρογράφος: Εμμανουήλ Γερεμπακάνης
Εκπαιδευτικός Μουσικής, Πιανίστας, Συνθέτης
MSc Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών
Ειδίκευση: ΣΥΝΘΕΣΗ, ΤΜΣ ΑΠΘ
MSc Interdepartmental Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών
Κατεύθυνση: Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή, ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ

εικόνα_Viber_2023-12-18_10-58-33-608εικόνα_Viber_2023-12-18_11-25-02-495εικόνα_Viber_2023-12-18_15-21-38-168

εικόνα_Viber_2023-12-24_11-46-34-186εικόνα_Viber_2023-12-18_11-02-34-272