Ο 10ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού «Αυτισμός Ελπίδα»


Κάθε χρόνο, η ελπίδα παίρνει σάρκα και οστά στους δρόμους του 10ου Φιλανθρωπικού Αγώνα Βουνού «Αυτισμός Ελπίδα». 50 μαθητές/τριες από το σχολείο μας, γεμάτοι ενθουσιασμό και αλληλεγγύη, έτρεξαν για να στηρίξουν μια άξια υπόθεση.

εικόνα_Viber_2024-04-20_00-15-32-205

Η συμμετοχή του σχολείου μας σε αυτόν τον αγώνα έχει γίνει παράδοση, μια παράδοση γεμάτη ανθρωπιά και αισιοδοξία. Υποστηρίζουμε ενεργά τις δράσεις που προωθούν την ισότητα και την ένταξη, και οι μαθητές/τριες μας αγκαλιάζουν με ζεστασιά το μήνυμα της ελπίδας.

εικόνα_Viber_2024-04-20_00-16-49-666

Φέτος, 50 μικροί δρομείς, με χαμόγελα που έλαμπαν, έτρεξαν με όλη τους την ψυχή. Η ενέργειά τους, η αισιοδοξία τους και η αστείρευτη θέλησή τους, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα συγκίνησης και αλληλεγγύης.

Ας τους χειροκροτήσουμε όλους, μαθητές, δασκάλους, γονείς και διοργανωτές, για την αφοσίωση και την αγάπη τους. Συγχαρητήρια σε όλους που έτρεξαν για την «ΕΛΠΙΔΑ», γιατί με κάθε τους βήμα έφεραν πιο κοντά μας ένα μέλλον γεμάτο φως και ισότητα!

εικόνα_Viber_2024-04-20_00-16-50-423

Ας συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες δράσεις, ας στέλνουμε μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας, και ας αγκαλιάζουμε με αγάπη όλους όσους το έχουν ανάγκη.

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο, πιο γεμάτο ελπίδα!

Αρθρογράφος: Εμμανουήλ Γερεμπακάνης
Εκπαιδευτικός Μουσικής ΠΕ 79.01, Πιανίστας, Συνθέτης
MSc Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών
Ειδίκευση: ΣΥΝΘΕΣΗ, ΤΜΣ ΑΠΘ
MSc Interdepartmental Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών
Κατεύθυνση: Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή, ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ