Αθλητική δράση Χάντμπολ


Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, το Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρούδας φιλοξένησε μια εκδήλωση που άλλαξε το κλίμα και τη διάθεση ολόκληρου του σχολείου. Οι ομοσπονδιακοί προπονητές του χάντμπολ ήρθαν στον χώρο μας με ολοκληρωμένη προετοιμασία και αφοσίωση στο να μοιραστούν την αγάπη τους για το άθλημα με τους μικρούς μας φίλους.

εικόνα_Viber_2024-02-08_11-59-45-057

Οι εκπαιδευτές κ. Σειρεκίδης Στυλιανός και κ. Αντωνιάδης Μιχάλης έφεραν μαζί τους το πνεύμα του αθλητισμού και τη χαρά του παιχνιδιού, μετατρέποντας την αυλή μας σε ένα παραδεισένιο γήπεδο χάντμπολ. Με την ενθουσιώδη συμμετοχή των παιδιών, μας έδειξαν τα βασικά στοιχεία της χειροσφαίρισης, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησαν ένα κλίμα γεμάτο ενθουσιασμό και χαρά.

εικόνα_Viber_2024-02-08_11-59-57-244

Τα παιδιά μας ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και πάθος, αφοσιωμένα στο να εκτοξεύσουν την μπάλα και να εκφράσουν το πνεύμα της ομαδικότητας και του αθλητισμού. Κάτω από την επίβλεψη των έμπειρων προπονητών, κάθε παιδί βρήκε την ευκαιρία να αναπτύξει τις δεξιότητές του και να διασκεδάσει με μια νέα δραστηριότητα.

εικόνα_Viber_2024-02-08_11-17-23-069

Η εμπειρία αυτή αποδεικνύει ότι η κίνηση δεν είναι μόνο σημαντική για την υγεία μας, αλλά και για την ευτυχία και την κοινωνική ενσωμάτωσή μας. Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές για αυτήν την αξέχαστη εμπειρία και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να ανακαλύπτουν τη χαρά του αθλητισμού και της κίνησης. «Η κίνηση δίνει ζωή και ευτυχία!» – αυτό είναι το μήνυμά μας προς όλους.

εικόνα_Viber_2024-02-08_21-02-05-986

Αρθρογράφος: Εμμανουήλ Γερεμπακάνης
Εκπαιδευτικός Μουσικής ΠΕ79.01 , Πιανίστας, Συνθέτης
MSc Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών
Ειδίκευση: ΣΥΝΘΕΣΗ, ΤΜΣ ΑΠΘ
MSc Interdepartmental Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών
Κατεύθυνση: Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή, ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ