Επιμόρφωση – «Δεξιότητες Επικοινωνίας»


Η ενδοσχολική επιμόρφωση με τίτλο «Δεξιότητες Επικοινωνίας» ανέδειξε ένα σημαντικό εκπαιδευτικό γεγονός που διαμόρφωσε μια πλούσια εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Με εισηγήτρια την κ.  Ελευθερία Σπυροπούλου, μια αξιέπαινη Κοινωνική και Κλινική Ψυχολόγο, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το γεγονός αυτό συγκέντρωσε εκπαιδευτικούς και γονείς από τα δημοτικά σχολεία Νέας Φιλαδέλφειας, Νεοχωρούδας και Πενταλόφου, δίνοντας την ευκαιρία σε αυτούς να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον τομέα της επικοινωνίας. Με τη συμμετοχή τους, δημιουργήθηκε μια πολύτιμη συνεργατική ατμόσφαιρα, η οποία ενίσχυσε την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Η κ. Ελευθερία Σπυροπούλου κατάφερε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, προωθώντας την ανάπτυξη των δεξιοτήτων επικοινωνίας των συμμετεχόντων. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες, δημιουργώντας πιο ενδιαφέρουσες και εμπλουτισμένες σχέσεις με τα παιδιά τους και τους μαθητές.

Η επιμόρφωση αποδείχθηκε ένας χώρος για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της ανθρώπινης επικοινωνίας και των σχέσεων, προσφέροντας έναν όμορφο τρόπο να εξερευνήσουμε τον τρόπο που επικοινωνούμε και συνδεόμαστε με τον κόσμο γύρω μας.

Αρθρογράφος: Εμμανουήλ Γερεμπακάνης
Εκπαιδευτικός Μουσικής, Πιανίστας, Συνθέτης
MSc Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών
Ειδίκευση: ΣΥΝΘΕΣΗ, ΤΜΣ ΑΠΘ
MSc Interdepartmental Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών
Κατεύθυνση: Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή, ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ

εικόνα_Viber_2023-11-01_06-37-57-800 εικόνα_Viber_2023-11-01_06-37-57-722